De Mobix factor van Wendy, HR Administrator

“Er wordt rekening gehouden met de mensen”

Als HR Administrator is Wendy al meer dan 2 jaar verantwoordelijk voor de uurregistraties en payrolling. “Daarnaast ontvang ik ook de uitzendkrachten en help ik mensen verder bij vragen.” En of ze haar job graag doet! “Ik ben nog altijd tevreden én trots op mijn werk.”

Wat spreekt je aan in je job?

“Ik ben via een jobsite bij Mobix beland. De inhoud van de vacature sprak me direct aan. Het is niet enkel administratief werk zoals de lonen berekenen of de planning doen. Ik heb ook veel contact met de mensen, zowel bedienden als arbeiders. Iemand kunnen helpen, dat geeft mij enorm veel voldoening.”

Wat vind je van de Mobix aanpak?

“De structuur bij Mobix is laagdrempelig. Heb je problemen op de werf of wil je iets melden, dan staat de deur voor je open. Er wordt wel enige flexibiliteit gevraagd, maar langs de andere kant zal men altijd proberen rekening te houden met je privésituatie. Alles is bespreekbaar. Voor jonge mensen hebben we ook het peterschap nieuw leven ingeblazen. Zo worden zij de eerste maanden begeleid door een ervaren collega. En dat werkt!”

Hoe is de werk-privébalans?

“Het is natuurlijk een veeleisende job, maar je krijgt er heel wat voor terug. Zoals gezegd: alles is bespreekbaar. Er is dus veel flexibiliteit. De sfeer onder de collega’s zit ook goed. En de nieuwe structuur opent nieuwe mogelijkheden. Je kan groeien in je job en bijleren.”

“Persoonlijk vind ik heel fijn om mijn steentje te kunnen bijdragen aan het nieuwe Mobix-verhaal. Het toont dat we meer dan ooit 1 solide groep zijn die ervoor wil gaan. We hebben al een goeie naam in de sector, maar beter kan altijd!”