Wat is de
Mobix factor?

1. Je bent avontuurlijk

Je houdt van uitdagingen, steekt graag de handen uit de mouwen en schrikt er niet voor terug je grenzen te verleggen. Dat is de Mobix spirit! In onze wereld van spoor- en infrastructuurwerken is elke opdracht een nieuwe belevenis. Je bent een doorzetter, maar zeker geen waaghals. Je neemt nooit onberekende risico’s. Jouw veiligheid en die van je collega’s staan voorop. Alleen zo breng je elk avontuur tot een goed einde!

2. Je bent dynamisch

Elke dag hetzelfde werk… dat is niks voor jou. Jij wil afwisseling. Variatie. Nu eens dit, dan dat. Vandaag hier, morgen daar. Zoals bij Mobix. Geen enkele opdracht is identiek. Dat maakt het boeiend en houdt de spanning erin. Net als wij ben jij voortdurend in beweging. En kan je even niet volgen, dan voorzien we opleidingen en persoonlijke begeleiding zodat we samen blijven groeien.

3. Je bent een teamplayer

De top bereik je nooit alleen. Elk succes is het resultaat van teamwork. Ook bij Mobix. Je vindt hier mensen die jouw zin voor avontuur en passie voor machines delen. Altijd weer geven ze samen met jou het beste van zichzelf. Dat zit gewoon in hun karakter. Meer dan collega’s krijg je bij ons een bende fijne en bekwame enthousiastelingen aan je zijde waarop je 100% kan vertrouwen. En dat voelt goed aan.

4. Je bent een doorzetter

Werken op grote hoogte, op de luchthaven of aan het spoor. De aard van het werk bij Mobix vraagt om mensen die zich niet gauw laten afschrikken door de vaak uitdagende omstandigheden. Het zijn stuk voor stuk doorzetters, zot van hun job, goed opgeleid en bewust van de risico’s die ze nemen. Safety first, maar moeilijk gaat ook! Ben jij uit hetzelfde hout gesneden? Join our team!

5. Je bent flexibel

Klanten vertrouwen hun opdrachten aan ons toe omdat we een hoge kwaliteit leveren en ons wendbaar opstellen. Elke werf, waar ook in België, is dan wel tijdelijk en er komt vaak nacht- en weekendwerk aan te pas… Flexibel als je bent, kan jij je daar perfect in vinden. Je weet dan ook dat je er heel wat voor terugkrijgt: persoonlijke begeleiding, doorgroeikansen én een evenwichtige werk-privébalans. Familiefeest gepland? Daar houden we in onze planning graag rekening mee!

Werken bij Mobix: ontdek de Mobix factor in jezelf!

Heb jij de Mobix factor? Ben je avontuurlijk aangelegd, dynamisch en flexibel? Geef je niet vlug op en staat (de veiligheid van) je team op de eerste plaats? Check! Check! En dubbelcheck!

Vacatures
in de kijker

Ontdek alle vacatures

Young Graduate Program
Heb je interesse in de spoorwegsector en ben je op zoek naar een eerste werkervaring na het behalen van jouw diploma, dan is het Mobix Young Graduate Program misschien wel iets voor jou! Met het YGP willen we jou zoveel mogelijk laten proeven van de vers...
Bekijk detail en solliciteer online
Mobix Traineeship
Op zoek naar een leerrijke en uitdagende stage/traineeship? Bij Mobix hebben we verschillende mogelijkheden voor een traineeship, zowel op onze werven als op onze kantoren. Afhankelijk van je studies en je interesses zoeken we samen naar een functie waa...
Bekijk detail en solliciteer online

Wat vinden zij er van?
people of mobix

Ontdek je collega's

De Mobix-factor van Erwin, Technical Advisor Bovenleiding
Erwin werkt 38 jaar bij ‘Mobix’. Als er iemand is die weet hoe het er hier aan toegaat, dan hij wel. Erwin kent de organisatie van binnen en van buiten. Begonnen als arbeider werkte hij zich op tot werfleider. Vandaag leidt hij verschillende grote projecten in goede banen. “Je krijgt kansen genoeg om door te groeien, maar je moet ze wel grijpen.”
Het Mobix-verhaal van Erwin

Do you have
the Mobix
factor ?

Solliciteer nu

Over Mobix

Mobix is een toonaangevende partner voor multidisciplinaire projecten in de sectoren van spoorwegen en infrastructuur. Met meer dan 600 medewerkers leveren we slimme en innovatieve totaaloplossingen waarin veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit centraal staan.