Mobix Traineeship

Je taken en verantwoordelijkheden

Op zoek naar een leerrijke en uitdagende stage/traineeship?

Bij Mobix hebben we verschillende mogelijkheden voor een traineeship, zowel op onze werven als op onze kantoren.

Afhankelijk van je studies en je interesses zoeken we samen naar een functie waarin jij gedurende je traineeship wordt ondergedompeld en onze boeiende organisatie kan ontdekken. We hebben een functie voor iedereen die graag meer wil weten over onze organisatie. Wat dacht je van Calculatie, Uitvoering, Administratie, HR, Finance en nog zo veel meer? Keuze genoeg om je eerste stappen te kunnen zetten in je professionele carrière!

Je wordt tijdens je traineeship ondersteund en gecoached door echte vakmensen en maakt kennis met de familiale sfeer binnen Mobix. We streven tijdens de traineeship naar een winsituatie voor Mobix en jezelf waarbij je snel onderdeel bent van ons team en je je bijdragen kan leveren aan onze projecten.

Ben je klaar om je theoretische kennis om te zetten naar de praktijk en het echte werkleven te ontdekken? Wie weet kan deze traineeship wel eens het begin kunnen zijn van een mooie carrière binnen Mobix.

Wat Mobix voor jou kan betekenen

  • Je wordt begeleid door ervaren werknemers in het vak
  • De inhoud van de traineeship wordt samengesteld op basis van je persoonlijke interesse
  • De locatie van de traineeship hangt af van je interessegebied

Jouw profiel

  • Je bent student (bouwkunde, elektromechanica, HR, Finance, Administratie,...) en op zoek naar een interessante stageplaats
  • Je wil graag de wondere wereld van de spoorwegen ontdekken
  • Rijbewijs B is geen must maar wel mooi meegenomen

Bedrijf

MOBIX focust op dienstverlening aan het spoorwegnet en nutsvoorzieningen.

De divisie Rail biedt expertise op het vlak van bovenleiding, signalisatie en de aanleg van spoorwegen. De Utility Divisie is gespecialiseerd in het plaatsen van openbare verlichting, het aanleggen van distributienetwerken voor gas, hoog-, midden- en laagspanning. Onze klanten ontzorgen, daar gaan we voor. Dankzij onze geografische spreiding staan onze 600 medewerkers niet enkel figuurlijk, maar ook letterlijk dicht bij de klant. MOBIX maakt deel uit van de CFE Groep.