Wat vinden zij er van?
people of mobix

De Mobix-factor van Erwin, Technical Advisor Bovenleiding
Erwin werkt 38 jaar bij ‘Mobix’. Als er iemand is die weet hoe het er hier aan toegaat, dan hij wel. Erwin kent de organisatie van binnen en van buiten. Begonnen als arbeider werkte hij zich op tot werfleider. Vandaag leidt hij verschillende grote projecten in goede banen. “Je krijgt kansen genoeg om door te groeien, maar je moet ze wel grijpen.”
Het Mobix-verhaal van Erwin
De Mobix factor van Egidijus, Site Leader
Egidijus werkt 15 jaar bij Mobix. Hij startte als arbeider, maar groeide door naar ploegbaas. Vandaag is hij Site Leader en verantwoordelijk voor o.a. het onderhoud en het plaatsen van spoorwissels. “Techniek en machines hebben mij altijd geïnteresseerd, maar dat ik na mijn studies landbouwkunde hier zou werken? Neen, dat had ik nooit gedacht."
Het Mobix-verhaal van Egidijus
De Mobix factor van Patrick, ploegbaas Magazijn Bovenleiding
Patrick is 14 jaar geleden via Bruxelles Formation bij Mobix begonnen. Vandaag is hij ploegbaas in het magazijn van de BU Bovenleiding. “Ik ben er verantwoordelijk voor de ontvangst van nieuw materiaal en de materiaallijsten voor de werven. Ik regel ook mee de werkverdeling van het magazijn en heb dus eigenlijk een leidinggevende functie. En ja, ik doe het nog even graag als op m’n eerste dag.
Het Mobix-verhaal van Patrick
De Mobix factor van Jochen, junior Site Leader
“Ik heb Mobix ongeveer een jaar geleden leren kennen op een jobbeurs van de universiteit. Ze zochten junior Site Leaders, en ik had toen bijna mijn diploma industrieel ingenieur op zak. Na een tof gesprek en een bezoekje aan een van hun werven heb ik getekend. Het is dus mijn eerste job, maar ik ben nog elke dag blij dat ik voor Mobix gekozen heb,” zegt Jochen.
Het Mobix-verhaal van Jochen